úterý 10. července 2018

Jak očistit střešní krytinu od mechu

Starší krytiny také často zarůstají mechem. Kvůli okolní přírodě a působení povětrnostních podmínek bývají zvláště střechy horských chalup či lesních chat . Mechem porostlá střešní krytina nevypadá dobře a mech jí nesvědčí. Proud vody sice střechu očistí , ale není schopen odstranit kořínky.


Pod mechem se drží vlhkost a krytina ztrácí kvalitu. Tašky jsem mechanicky očistil špachtlí, opotřebenou rýžovou metlou a ocelovým kartáčem. Betonové střešní tašky v květnu postříkáme vyhašeným vápenným mlékem . Očištění střechy od mechu lišejníků a nečistot.


Prodloužení životnosti. Podle výrobce dokáže odstranit stávající mech a dlouhodobě zabránit růstu nového při. Použitím wapky však docílíme pouze očištění střechy, pokud se budeme chtít . Návod na to, jak odstranit mech ze střechy jednou pro vždy. Riziko zatékání vody pod střešní krytinu hrozí například u střešních. Navíc ne každá střecha je dobře přístupná natolik, aby bylo možné ji tímto způsobem očistit.


Odstraňujeme mech ze všech druhů střešních krytin. Provádíme i čištění fasád. Přijedeme kamkoli v rámci ČR. Nejlépe se mechu daří na starých vláknocementových krytinách s příměsí.


Na svědomí totiž může mít narušování střešní krytiny , zadržování . Pro všechny druhy střešních krytin. Vrací barvu střešní krytině. Roztok určený k okamžitému použití.


Likvidace mechu na střeše patří k důležité péči o střechu. Jak tedy účinně odstranit mech ze střechy? Nejdříve je dobré střešní krytinu mechanicky očistit za použití: . Asi největší problematika se objevuje v růstu mechu a lišejníků, které střechu znehodnocují a. Mech se následně na střešní krytině nebude moci ani uchytit. Pokryjte roztokem postupně celou plochu krytiny.


Pracujte tak, aby přípravek zbytečně nestékal po krytině dolů. Pokud je celá střecha pokrytá . S odstupem času může způsobit degradaci střešní krytiny. Tento způsob sice vykazuje okamžitý vizuelní efekt tzn.


Chemi Q roof - je přípravek, který byl vyvinut specielně za účelem likvidace mechů ze střech resp. Mohli bychom váš přípravek použít k očištění ? Před nástřikem ochranné impregnace krytinu nejdříve očistíme vysokým, ale. Současné skládané krytinyjsou velmi kvalitní a zpravidla potřebují pouze pravidelnou prohlídku, případně mechanické očištění.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky