čtvrtek 5. července 2018

Jehlicnate nizke stromy

Hustý,široce sloupovitý jalovec. Vyniká sytými,sříbřitě modrými jehlicemi. Patří ke středně vysokým jehličnanům. Přímý sloupovitý jehličnan s větvičkami na konci převislými. Vhodný do skupinových výsadeb, stromořadí i jako solitera.


Dostupnost: VYPRODÁNO.

V době prodeje ovocných. Nezáleží na tom, zda jde o větší nebo menší zahradu. Pro každou lze najít vhodné druhy a kultivary. Tyto dřeviny dokonce můžeme pěstovat i ve . Dobře snáší sucho i mráz. Další jejich předností je, . Zlaté jehličnany aneb Žluté konifery k pěstování.


V prostorné zahradě si můžeme dovolit jehličnany téměř jakéhokoliv vzrůstu, ale. Kmen je sloupovitý a dosahuje průměru m.

Pyramidalis ́ – pyramidální až sloupovitý habitus, vhodnýjako solitéra do polostínu, s přírůstky kolem cm. Jehličnany k další výsadbě. V zahradách mají jehličnany velmi specifické postavení.


Vybírat můžete z barevně výrazných druhů i odrů . Pěstovat je lze ve velkých květináčích a na zimu přenést do bezmrazých prostor. Cypřiš dorůstá do výšky metry, má sloupovitý tvar. Barva jehličí je modrošedá. Unikátní pomalu rostoucí sloupovitý tis výrazné zlato žluté barvy, která přetrvává po celý rok. Jalovec obecný sloupovitý , junip.


Jsou to převážně rostliny statnějšího vzrůstu, které nejsou . Celkem nalezeno produktů. Růst je v mládí čistě sloupovitý , u starších rostlin se později mění na kuželovitý. Zajímavé je také zastoupení exotických cypřišů ve venkovních expozicích.


Tento strom má jedovaté jehličí a . Navíc od počátku drží úzký sloupovitý tvar, takže se dost dlouho nemusí zastřihovat. Okrasné stromy se dají dělit na okrasné jehličnany a okrasné listnáče. Smrk ztepilý sloupovitý : ( Picea abies ´Cupressina´ ) Štíhlý vysoký .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky