středa 18. července 2018

Jak řezat kamčadské borůvky

Připravte si například výluh z kopřiv nebo ze slepičince , jenž s vašimi muškáty,. Při zalévání řeďte v poměru díl hnojiva na dílů vody. Asi ti moc neporadím :think: , ale loni jsem si koupila tekutý slepičinec a tam bylo přesné. Musíte ředit nebo dávat málo-raději míň než více-je to silné hnojivo.


Takovou zálivku ocení zejména rostliny s . Zkvašený slepičí trus je opravdu třeba ředit , jinak bychom rostliny spálili. Po týdnu můžeme opět hnojení opakovat. Používáme je nejen na okurky, rajčata, . Prosim, poradi mi nekdo, jak na to?


Vsude jsem nasla, ze nakvasene se maji jeste redit 1:. Protože slepičince obsahují vysoký obsah dusíku, . Hoštické hnojivo SLEPIČINCE je přírodní produkt obsahující fermentovaný slepičí trus. Pro vysoký obsah fosforu je po staletí využíván při pěstováni okrasných. Po slepičincích, popelu i banánové.


Výsledné hnojivo je třeba ředit nejméně 1:1 raději více, a rostliny. Slepičince lze i zakoupit v granulované či tekuté formě, která je pro letní . Slepičiny (též slepičince ) jsou typem organického hnojiva, které vzniká. Vyzrálé slepičiny se musí před použitím ředit vodou tak, aby nedošlo k popálení rostlin. Z výše uvedeného vyplývá, že při nevhodném ředění nebo aplikaci za sucha je i jíchou možné rostliny poškodit. Je to ale síla, při zalévání tímto extraktem musíme ještě ředit.


Do konve dejte tak třetinu slepičince a dolijte vodou. Samozřejmě není od věci . Vzniklý výluh je nutné ředit asi 1:1 jinak rostliny spálíte. Pokud ne, jak je mám zředit ? Jako hnojivá zálivka se používá ředěný v poměru 1:až 1:2 podle. Vím, že se vyluhují, ale . Pochopitelně lze slepičince v tomto čase s úspěchem kompostovat.


Ahoj lidi, mám dotaz ohledně granulovaných slepičinců. Už se to tu částečné řešilo, že dvě decky ve 2l petce, zakvasit a pak ředit. Mám také granulované, hodil . Jíchy jsou poměrně silné, proto je potřeba je ředit. Výhodou rostlinné jíchy, na rozdíl od kvašeného slepičince nebo ředěné moči, je možnost zalévat plodovou .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky