středa 11. července 2018

Jednokridle pákové pohony sada

Pákové pohony křídlových bran. Stile400Kit 1K - sada pohon pro jednokřídlou bránu do m, 8. Rychlost otevření menší než . Sady s pohony jednokřídlé brány, pohony Nice pro jednokřídlové brány,. K, miniset pohonu pro 1křídlá vrata do 3m průjezdu, 230V. Sada pohonu pro jednokřídlou branky nebo malou bránu do mNapájení: 230. Pohon jednokřídlé brány Hörmann VersaMatic BiSecur.


Jednokridle pákové pohony sada

Sada pákových pohonů 2V pro křídlové brány do metrů délky křídla. Výhodný set Setup OP2UNI DL VIS malá – sada pohonů do 4m. GE UNI 24R DL – řídící jednotka vč. Vhodné zejména pro vrata na středně velkých. Sada pákového pohonu pro jednokřídlou bránu s délkou křídla do m. Pohony ( pákové ) pro křídlová vrata - VIRGO.


Sada obsahuje pákový pohon EASYQR (2V), zabudovanou řídící . Dodáváme a montujeme je jak pro jednokřídlé brány, tak i pro dvoukřídlé brány. Používají se hlavně tam. Velká sada obsahuje navíc - anténu, maják a bezpečnostní štítek. Sada lineárního pohonu 2V pro jednokřídlovou bránu do metrů dél.


ROGER Hkit - pákové pohony křídlových bran do m ( pákové pohony křídlových bran do m). Výhodou magnetického… Koupit Více informací. Vhodný především pro brány ze dřeva nebo PVC. Originál sada pohonu a příslušenství od ROGER Technology pro křídlovou bránu !

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky