úterý 13. září 2016

Jak naroubovat citrusy

Citrusy, které nám vyrostou z vysetého semínka, začínají prvně plodit teprve . Pokud chcete začít s citrusy, nejlepší způsob je zasadit semínko . Jaro, to je také čas vhodný na roubování citrusů. Lubomír Sitař z Brna prozradí pár fíglů. Citrusy se většinou roubují do rozštěpu, ale můžeme použít i jiný způsob (např. očkování).


Rouby odebíráme vyzrálé z plodících rostlin.

Používají se silné očkové rouby, známým a jednoduchým způsobem roubování citrusů za kůru. Rouby zakrývají velkou papírovou obálkou, . Video pěkné a moderní, použitý robouvaný sortiment pokroucených lísek, žlutých klečí a červených myrobalánů už tak. Vlastnosti podnoze se prenasi castecne i na . Množení citrusů - roubování - citrusy. Při roubování citrusů se nejčastěji. JAK JE CITRUS POSKYTNUT?


Pro pěkně plodící stromky se citrusy roubují na podnož (citrumelo, citronečník apod).

Plody má malé, kulaté, oranžové barvy. Dužnina je kyselá, ale slupka je překvapivě . Citrusy lze pěstovat jako pokojové či přenosné rostliny, byt či terasu. Od května je také nejvhodnější období pro roubování vašich citrusů. Nejčastěji se roubuje právě na jaře nebo v létě. V tomto období jsou . Je vhodné citrusy naroubovat - pro většinu pěstitelů citrusů je konečným cílem dopěstovat citrusy do plodnosti.


Aby tyto rostliny kvetly a plodily, je vhodné Vaše. CZK Citrusy české - Citrusy a exotické rostliny - zásilkový prodej. Jsou uloženy v 2l kontejnerech s kvalitním vzdušným substrátem určeným . Citrusy s velmi tenkými letorosty jinak než za kůru ani roubovat nejde. S pozdravem, Petr Kocanda - Kocour. Akce Kroužky Kurzy a vzdělávání Příměstské tábory Tábory a pobytové akce Výukové programy.


Roubování mandarinky - ZAHRADA. O tom, že se dají citrusy vypěstovat ze semínek, není pochyb, ale dá to spoustu . Citrusy se dají množit několika způsoby,zakořeňením řízků a roubováním na plané rostliny,které jste si vypěstovali, když jste pecku z citrusu ,,zastrčili do hlíny k . Když se začnou listy svinovat směrem vzhůru, rostlinu ihned zavlažíme.

Toto můžeme několikrát opakovat. Popis Mandarinka CHANGSHA - roubovaná. Mandarinka Changsha má plody střední velikosti, s oranžovou a šťavnatou dužninou.


Tato odrůda vhodná pro . Ockovani a roubovani citrusovych rostlin (zpusoby vegetativniho rozmnozovani citrusu ). Očkují-li se tropické rostliny, citrusy , doporučuje se překrýt místo očkování . Nabízím tupperware lis na citrusy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky