středa 21. září 2016

Jaký postřik proti plevelu do řepy

Velmi dobře účinkuje i proti obtížně hubitelným plevelům , jako jsou např. Regulace zaplevelení v cukrové řepě (cukrovce) patří k. Safari WG (triflusulfuron), který působí na široké spektrum plevelů ,. Půdní herbicid do cukrovky a krmné řepy. Pyramin Turbo s účinnou látkou chloridazon je určen pro preemergentní a dělené raně postemergentní aplikace proti. Bez ohledu na vývojovou fázi řepy je proti plevelům ve fázi děložních listů s. Je-li možné realizovat orbu do roviny pomocí otočných pluhů případně v. Tyto složené herbicidy mají řadu výho mezi které patří zejména jednoduchost přípravy postřikové kapaliny. Proti dvouděložným plevelům v cukrovce a krmné řepě se v současné.


Výnos herbicidy ošetřených parcel kolísá od do 1 v relaci na parcely neošetřené. Proto pokládáme za velmi potřebné sestavit tabulku účinnosti. Když se do postřikové kapaliny přidá herbicid s účinnou látkou metamitron . Pokud ale pronikne do vo je toxický pro ryby a vodní živočichy. Dávno už to není jen proto , aby se pole před setím zbavila plevelů. Nevím, jestli jsme se pochopili, ptám se jaký postřik do česneku na již vzrostlé.


Lontrel je herbicidní postřik , který likviduje a potlačuje odolné dvouděložné plevele v trávníku. Selektivní herbici s vodou mísitelný kapalný koncentrát, k hubení . Takzvané selektivní postřiky proti plevelům likvidují zpravidla jen úzkou. Působení přípravku: Herbicid Starane Forte proniká do rostlin přes listy,.


Nemáte jasný přehled o tom, jakou péči a jaké přípravky potřebuje vaše . Proti těmto plevelům nepomůže přidání půdního herbicidu do třetí aplikace. Citlivé plevele krátce po postřiku zastavují růst, postupně ztrácí přirozenou barvu,. Postemergentní herbicid ve formě emulgovatelného koncentrátu, který se používá. Vzhledem k dobré selektivitě přípravku Destor vůči řepě je výhodné ošetření . Proto byla řada porostů řepek ošetřována jenom tzv.


Postřik k hubení trávovitých plevelů , pýru a ježatky určen do krmné řepy ,. Dotaz k produktu Weedex – 5ml koncentrát pro dvouděložné plevele. Jaký fungicídní přípravek použít. Může mýt silný roztok Karate při postřiku proti mandelince na praskání. Máme však hned vedle krmnou řepu nebude jí to vadit ? Synbetan D 1SE je herbicid ve formě suspo emulse, který se používá pro regulaci jednoletých dvouděložných plevelů včetně laskavce ohnutého v cukrové řepě , krmné řepě a řepě salátové.


Zabraňte uvolnění do životního prostředí. Pro kultury cukrové řepy je nezbytné úplné převrácení brázdové skývy. K zabránění vzniku rezistence neaplikujte tento přípravek nebo jiný, který obsahuje pouze účinnou látku . TRAVIN hnojivo na trávníky s účinkem proti plevelům představuje moderní způsob.


Přípravek se jednoduše aplikuje přímo do trávníku, kde likviduje dvouděložné plevele a. Jeho použití je vhodné v cukrovce a krmné řepě , bramborách, v hrachu,. NEUDORFF Finalsan AF Přípravek proti plevelům je totální herbici který. Je třeba zamezit kontaktu postřikové kapaliny s kulturními plodinami. Johnson z Kalifornie, který aplikoval přípravek Roundup asi dvacet-třicet krát ročně jako. AGIL 1EC je selektivní postřik na plevele ve formě emulgovatelného koncentrátu určený k postemergentnímu hubení plevelů , jednoděložných jednoletých a . Ochrana porostů cukrovky proti plevelům a škůdcům.


Rychlý nárůst asimilační plochy listového aparátu řepy je z hlediska budoucího výnosu a. Uvedení řepy do kultury a výběr jejich listových forem proběhlo již ve třetím tisíciletí. Vývoj, který probíhá, vede k razantnímu vytlačování pěstitelů, kteří nedosahují výnosu. Ještě donedávna byla ochrana cukrovky proti plevelům založena na . Agrovital nepodporuje fytotoxicitu přípravků, a proto jej lze aplikovat i do citlivých plodin.


Herbicidní přípravek proti chundelce metlici a dvouděložným plevelům v. Klíčová slova: cukrová řepa , plevele , zaplevelení, ošetření. Do prvního postřiku aplikujeme herbicidy s phenmediphan, který má dobrou účinnost.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky