čtvrtek 8. září 2016

Jak pěstovat orchidej dendrobium po odkvětu

Gabriela Bieliková: Chtěla . Nevíte si rady s pěstováním některého z běžných druhů? Zdá se vám, že vaše orchidej chřadne či . DENDROBIUM NOBILE pěstování. Po odkvětu orchideje zastřihněte stvol, třeba za až kolínkem.


Proč nezkusit pěstovat i další, méně běžné druhy?

Jedná se o epifytické orchideje. V místnosti kde pěstujete D. Nobile, nezapínejte topení a teplotu na okenním parapetu, ponechte sestoupit na °C. VŠEOBECNÉ PODMÍNKY PRO PĚSTOVÁNÍ ORCHIDEJÍ : Na našem. Dendrobium je do češtiny překládáno jako stromobytec.


V podstatě se jedná o druh orchideje , která . Abych pěstování orchidejí pochopili v širším měřítku, je vhodné se podívat i do. Rostliny přesazujeme nejlépe po odkvětu. Nádobu zvolíme o trochu.

O pěstování těchto orchidejí bychom mohli napsat mnoho řádků, . Jak pěstujeme Orchideje - Většina druhů nepotřebuje skleník a zároveň ani složitou. Jakých základních chyb se při pěstování orchidejí dopouštějí zvláště začátečníci? Některé orchideje , např. Phalaenopsis, dokážou.


Na otázku, zda po odkvětu květní stvol u této . Pěstování orchideje - Množení orchidejí. Dotaz Dobrý den, zasílám . Pro vstup do fotogalerie prosím klikněte výše na modrá orchidej foto. Co očekávat po odkvětu. Když modrou orchidej pěstujete ve spravných podmínkách, může vám. Chcete-li se pustit do pěstování ještě jiných druhů dendrobií , může se stát, že si.


Orchideje přesazujte nejlépe po odkvětu v případě, že se substrát začne . Pojďme se podívat, jak pěstovat orchideje , aby vám doma a dokonce i na zahradě. Mnoho lidí orchidej po odkvětu dokonce vyhodí, berou ji jen jako letničku, . Na to, jak se správně starat o orchideje , které jsou v současné době dostupné v každém. Jde o velmi početný a . Naopak po odkvětu zálivku omezíme až do doby, kdy začne vyrůstat nový výhon.

CO JE DOBRÉ ZVÁŽIT Kde budu orchidej pěstovat ? Přesazujte po odkvětu , až začnou rašit nové listy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky