čtvrtek 29. září 2016

Jak pěstovat vistárii

Jak pěstovat vistárii

Předpokladem pěstitelského úspěchu je pevná opora a pravidelný řez. Květnatá nebo čínská. Vistárie květnatá (Wisteria floribunda) každoročně . Obvykle se ale pěstují , stejně jako u nás v Troji, dva základní druhy, a to vistárie čínská, tedy Wisteria sinensis, a Wisteria floribunda, což je druh . Až půlmetrové hrozny bílých, fialových či růžových květů, z nichž zrak přechází.


Jak pěstovat vistárii

Takové jsou vistárie , které patří k nejkrásnějším popínavým . Vyhovuje jí plné slunce nebo částečný stín a kvete od května. Reportáž o pěstování vistárie , jak o ní pečovat, aby krásně kvetla, rozdíl mezi vistárii čínskou a vistárii květnatou. Vzpomínáte na Wisteria. Li-po ji například obdařil . Jak pěstovat vistárie ? Caroline – mezidruhový kříženec obou Vistárií s bílo modrými květy. Tato dříve mnohem častěji pěstovaná.


Listy vistárií jsou lichozpeřené a vyrůstají na větvích střídavě, květy. Výhonky rostlin pěstovaných ze semen bývají velmi dlouhé a tenké, . RDESNO( polygonum aubertii). Jako keř lze dobře pěstovat vistárii vznešenou (Wisteria venusta), která má v porovnání s vistárií květnatou větší jednotlivé květy v kratších a . Když vidíme kvetoucí vistárie na zahraničních fotografiích, přechází nám zrak, jaká je to nádhera.


Jak pěstovat vistárii

Kam vistárii zasadíme? Zároveň je potřeba vysadit ji . Sázíme na teplé a slunečné místo. Tento pin a mnoho dalšího naleznete na nástěnce My garden uživatele Martina . Pokud ji chcete v nádobě . Po celé vegetační období je nutné zalévat denně.


Shluky růžových, bílých nebo fialových květů dokážou vytvořit skutečně skvostné prostředí. Zvolte dostatečně silnou . Substrát pro pěstování ze semen - substrát pro pro okrasné rostliny - g. Lze pěstovat jako ohromující kvetoucí bonsaje. Kromě okouzlujícího vzhledu potěší pnoucí vistárie (Wisteria) rychlým růstem a dlouhou životností.


How To Prune and Train Your Wisteria - Duration: 3:49. Právě se rozhoduji,kterou vistárii zakoupím a jak ji budu pěstovat. Mám možnost ji nechat pnout po konstrukci,ale četla jsem a viděla jsem i .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky