pátek 23. září 2016

Jaký keř rychle roste

Poměrně rychle rostou tavolníky, komule či kaliny. Velký přírůstek, i přes centimetrů za rok, slibují svídy, keřové vrby nebo . Vybrali jsme pro vás pár dřevin, které oproti jiným, výrazně rychleji rostou. Oceníte je především v pustých zahradách, které budete chtít co nejdříve zazelenit.


Dobrý den, právě jsem od Vás obdržel objednané keře , rád bych Vám strašně poděkoval za naprostou profesionalitu, perfektní . Chcete svou zahradu co nejrychleji oddělit od sousedů nebo od rušné silnice?

Jako řešení se nabízí turkestánský brest. Tento živý listnatý plot . Rychle rostou lísky, máme je kolem celého plotu. Výšku i hustotu můžete upravovat vhodným prořezáním. Zatím žádný strom ani keře na zahradě nejsou, začínáme stavět.


Hlavně chceme, aby strom rychle rostl a pěkně vypadal a nebyl náročný, máme jílovitou půdu . Výjimku tvoří habr, který se sice řadí mezi opadavé stromy, ale jeho listy většinou. Tato dřevina roste rychle a za několik málo let vám poskytne kýžené soukromí.

Thuja Occidentalis Smaragd – je oblíbená pro svoji sytě zelenou barvu a hustou. Sama píšete, že pod vysokými jehličnatými stromy, je sucho a stín. Neuvádíte sice přesně, o jaký druh se jedná, ale každopádně takové prostředí není pro růst. Mám sazenice od babičky v květináči a letos teda opadal- byly silné mrazy, ale jinak je opravdu stálezelný a také další výhoda- poměrně rychle roste a můžete si. Naopak v místě bydliště je lepší zvolit stále zelené keře , které.


Pro rychlý start se hodí i břízy a jasany, které poslouží už za pár let. Hloh je hustý a trnitý keř s léčivými květy a plody, ideální pro nižší patro . Nyní ještě vyštípeme malé větvičky i jehlice, které rostou dolů z větví. Do jaké výšky dorůstají a jak rychle rostou , v jaké zemině, kdy se stříhají apod. Vhodně zvolené keře a stromy vyčarují okolo zahrady kouzelný plot.


Po zakořenění navíc rychle roste , třeba i víc než půl metru za sezónu. Buxus je rostlina, která poměrně rychle roste (Zdroj: Depositphotos.com). Tyto keře dorůstají výšky i několik metrů (cesmína a dřišťál), proto je . Roste poměrně rychle.


Je nutno podotknout, že se jedná o jedovatý keř , proto velmi pečlivě zvažte jeho umístění. Volbu tújí, této stále zelené dřeviny opodstatňuje její rychlý růst i nízká. Trojpuk je velmi rychle rostoucí keř dosahující výšky až 3m.


Jaký zahradní styl se hodí pro vaši zahradu?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky